Vill du jobba hos oss?

På Nifsarpsskolan går i dag cirka 240 elever från 15 kommuner. Vi utbildar på allt som är knutet till fordon och maskiner, att köra eller reparera. Vår personalstyrka uppgår i dag till 38 medarbetare. Vi kan erbjuda förmånliga anställningsvillkor i en fantastisk miljö och tillsammans ser vi till att det är roligt att åka till jobbet.

Just nu söker vi:

En lärare inom skogsbruk

I ditt uppdrag som yrkeslärare i skogsbruk  kommer du att undervisa i skogliga ämnen både teoretiskt och praktiskt i kurser som skogsskötsel, virkeslära, motorsåg och röjsåg. Du kommer att arbeta i ett arbetslag om tre personer som utbildar blivande skogsmaskinförare. För att passa som skogslärare behöver du förutom att ha yrkeserfarenhet från skogligt arbete ha viljan att samarbeta med andra för att skapa en helhet i utbildningen, vara duktig på att skapa en god lärmiljö och goda relationer med elever och personal.
Du tycker att det är spännande med nya utmaningar och du har många idéer om hur man kan skapa meningsfulla och verklighetsnära uppgifter i dina ämnen. Att du tycker om att ta ansvar och att du är flexibel är också det viktigt.

Vi söker dig som är utbildad lärare eller som har erfarenhet av att arbeta som skogsmaskinförare eller med annat skogligt arbete och önskar utbilda dig till lärare. Du behöver ha grundläggande skoglig utbildning, och högskoleutbildning är meriterande.

En lärare inom transport

Du kommer att arbeta i ett arbetslag om sju personer med att utbilda våra blivande yrkesförare.
För att passa i detta yrke behöver du förutom att ha yrkeserfarenhet från transportbranschen ha viljan att samarbeta med andra för att skapa en helhet i utbildningen, vara duktig på att skapa en god lärmiljö och goda relationer med elever och personal.

Vi söker dig som är utbildad lärare eller som har erfarenhet av att arbeta som yrkesförare och önskar utbilda dig till lärare. Du behöver ha grundläggande gymnasieutbildning, och högskoleutbildning är meriterande.

En lager- och reservdelsansvarig

Du kommer att ansvara för vårt interna lager, med material som används i undervisningen.
Arbetet innebär beställning, lagerhantering och utlämning av material och reservdelar, hantering av arbetsorder och fakturering. Viss handledning av elever ingår också i arbetet. Vår lageransvarig har även hand om elevers och personals arbetskläder.

Arbetet innebär många kontakter med elever, personal, kunder och leverantörer, varför du behöver ha god social kompetens, vara utåtriktad och gilla att ha många kontakter med andra människor. Vi söker dig som har gott ordningssinne, är noggrann och flexibel. Du bör vara van vid att ta ansvar, både för material och ekonomi. Du behöver också vara van vid att arbeta med olika dataprogram, vi använder bland annat Infoflex och Ascendo.

Är du intresserad av någon av tjänsterna? Kontakta VD Mats Klasson, 0381-132 01 eller mejla mats.klasson@nifsarp.se

Välkommen med din ansökan senast fredagen den 5 juni.