Vill du jobba hos oss?

På Nifsarpsskolan finns i dag cirka 230 elever som går på någon av fordons- och transportprogrammets olika inriktningar, på bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning anläggningsmaskinförare eller på naturbruksprogrammet med inriktning skogsbruk.
Här arbetar ett 40-tal personer tillsammans.
Som arbetsplats erbjuder vi jobb med stor självständighet, bra lön, god arbetsmiljö och arbete i ett trevligt arbetslag.

Just nu söker vi:

Lärare till Fordons och transportprogrammet, 100%

För mer information kontakta Mats Klasson, mats.klasson@nifsarp.se

Eller läs mer  på:

nifsarpsskolan.se/ar-du-var-nya-larare-till-fordons-och-transportprogrammet

Vi söker även:

Lärare i idrott och hälsa, 100%

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

I tjänsten ingår undervisning i gymnasieskolans kurs idrott och hälsa 1. Våra elever läser kursen idrott och hälsa under alla tre åren i gymnasieskolan, de har undervisning en timme i veckan under tre år.

Kompetenskrav: Idrott och hälsa, undervisning gymnasienivå. Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom pedagogik och lärarutbildning är meriterande.

Sök jobbet via mejl:

Lärare i svenska, 100%

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

I tjänsten ingår undervisning i gymnasieskolans kurser, svenska 1-3. Merparten av undervisningen är i svenska 1, som eleverna slutför under årskurs ett. Svenska 2 och 3 är hos oss valbara kurser, med undervisning i en grupp per kurs varje läsår.

Kompetenskrav: Gymnasielärarexamen. Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom pedagogik och lärarutbildning är är meriterande.

Sök jobbet via mejl:
sofia.arebo@nifsarp.se

För mer information om tjänsten lärare idrott och hälsa samt tjänsten lärare i svenska kontakta:
Sofia Arebo
tel: 0381-132 02

Välkommen med din ansökan!

SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR SAMTLIGA TRE TJÄNSTER ÄR 15 APRIL