Vill du jobba hos oss?

På Nifsarpsskolan finns i dag cirka 230 elever som går på någon av fordons- och transportprogrammets olika inriktningar, på bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning anläggningsmaskinförare eller på naturbruksprogrammet med inriktning skogsbruk.
Här arbetar ett 40-tal personer tillsammans.
Som arbetsplats erbjuder vi jobb med stor självständighet, bra lön, god arbetsmiljö och arbete i ett trevligt arbetslag.

Just nu söker vi

Yrkeslärare/Instruktör

Bygg- och anläggningsprogrammet – inriktning maskinförare

Du kommer att ingå i ett arbetslag om tre personer som jobbar med att utbilda våra blivande anläggningsmaskinförare. För att passa i detta yrke behöver du förutom att ha bakgrund som maskinförare ha viljan att samarbeta med andra för att skapa en helhet i utbildningen med god lärmiljö och goda relationer med såväl elever som personal.
Du tycker att det är spännande med nya utmaningar och du har många idéer om hur man kan skapa meningsfulla och verklighetsnära uppgifter i dina ämnen. Att du tycker om att ta ansvar och att du är flexibel är också det viktigt.

För mer information och intresseanmälan kontakta Mats Klasson.

e-post: mats.klasson@nifsarp.se