Information om Studenten 2023

Avslutningsdagen för alla i årskurs 3 firas på Nifsarpsskolan lördagen den 10 juni. 

Dagen börjar med studentfotografering med start klockan  09:30.

När klockan är 11:20 samlas alla avgångsklasser i matsalen för lätt lunch, tal och stipendieutdelning.

Från klockan 12:00 kommer Kulturskolans orkester att underhålla utanför skolan. Vi serverar ciderdryck och vatten till väntande anhöriga.

Klockan 12:30 är det dags att släppa studenterna fria! De tågar eller springer då ut genom skolans huvudentré till väntande anhöriga under sång och jubel.

Efter utspring och gratulationer åker studenterna på sina studentflak in till Eksjö för att möta upp studenterna från Eksjö gymnasium. De åker sedan runt i staden på sina fordon för att motta folkets jubel.
Sedan är det dags för hemfärd!

 

Till sist en påminnelse!

All förtäring av alkohol under skoltid är förbjuden. Det är inte heller tillåtet att ha med alkoholhaltiga drycker på skolans område. Vi kommer att ta ifrån studenterna de alkoholdrycker som vi får syn på. Studenter som är berusade kommer att skickas hem.

Vi vill också klargöra att alkoholförtäring på allmän plats är förbjuden enligt lag, vilket betyder att det inte är tillåtet att dricka alkohol på flaket.

Det är föraren av lastbilen som ansvarar för passagerarnas säkerhet och det finns särskilda regler för hur färd på studentflak ska ske. Följ länken och läs vad som gäller:

Detta gäller på flak eller släp

Våra samarbetspartners