Är du vår nya lärare till Fordons- och transportprogrammet?

Nifsarpsskolan söker lärare till Fordons- och transportprogrammet, 100 %

På Nifsarpsskolan finns idag ungefär 230 elever som går på någon av fordons- och transportprogrammets olika inriktningar, på bygg- och anläggningsprogrammets inriktning anläggningsmaskinförare eller på naturbruksprogrammet, inriktning skog. Vi arbetar dessutom med olika typer av uppdragsutbildningar. Vi är ungefär 40 personer som arbetar tillsammans i ett arbetslag.

Nifsarpsskolans utbildningsfilosofi går ut på: att skapa helhet i utbildningen, lärande i verkligheten, nära kontakt med näringslivet och trivsel för alla. Vi tycker att det ska vara roligt att gå i skolan!

Vi kan erbjuda dig ett jobb med stor självständighet, bra lön, god arbetsmiljö och arbete i ett mycket trevligt arbetslag.

Du vill gärna samarbeta med andra för att skapa en helhet i utbildningen.
Du ska vara duktig på att skapa en god lärmiljö och goda relationer med elever och personal.
Du tycker att det är spännande med nya utmaningar och du har många idéer om hur man kan skapa meningsfulla och verklighetsnära uppgifter i dina ämnen. Att du tycker om att ta ansvar och att du är flexibel är också det viktigt.

Du skall ingå i arbetslaget som arbetar med att skapa framtidens yrkesförare. Detta kräver god samarbetsförmåga, att man är lyhörd för arbetslagets åsikter samt en god förmåga att skapa bra relationer med såväl elever som personal.

Om du inte har formell lärarbehörighet så hjälper vi dig att uppnå en sådan behörighet.

Vill du ha mer information om tjänsten ?
Kontakta Mats Klasson, telefon 0381-132 01.
Mejla din ansökan till mats.klasson@nifsarp.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 april!

För övriga lediga tjänster gå in under fliken “Vill du jobba hos oss” i menyn på startsidan eller klicka på länken nedan: