Visst firar vi studenten!

Det blir studentfirande på Nifsarp även i år men under lite andra former än vi är vana vid. Vi på skolan ska göra allt för att dagen ska bli så lyckad och minnesvärd som möjligt. Klicka dig vidare så ser du hur Studentdagen den 6 juni är planerat.

Läs mer!

Jobba hos oss!

Vi blickar framåt och söker nya medarbetare inför nästa läsår. Vi söker yrkeslärare dels inom transport dels inom skogsbruk samt en lageransvarig. Välkommen med din ansökan senast den 5 juni!

Läs mer!

Undervisning på distans

Nifsarpsskolan håller fortfarande stängt på grund av coronasmittan. Undervisningen sker på distans. Följ länken "läs mer" så får du svar på några av de vanligaste frågorna om vad som gäller under tiden som skolan är stängd. Ladda gärna ner informationsbladen "När skolan är stängd.." under fliken Dokument här på startsidan..

Läs mer!

Välkommen till Nifsarpsskolan!

Här på Nifsarpsskolan gör vi det vi är riktigt bra på - nämligen utbildar inom fordonsteknik, transportteknik, anläggningsteknik och skogsbruk. Du är alltid välkommen att besöka oss, oavsett om du är blivande elev, förälder, branschföreträdare eller bara nyfiken.

Läs mer!

Eksjö fordonsutbildning..

...är ett aktiebolag som bedriver utbildning inom branschområdena fordonsteknik, transport, anläggning och skog. Bolaget jobbar både med utbildning inom gymnasieskolan och utbildning riktad till näringsliv och branschföretag

Inga omvägar - Rakt ut i arbetslivet!

Personbil

Läs mer!

Lastbil - Mobila maskiner

Läs mer!

Transport

Läs mer!

Karosseri och lackering

Läs mer!

Bygg och anläggning

Läs mer!

Naturbruk Skog

Läs mer!

Hej! Ge oss tre år

Nifsarpsskolan utbildar dig till ett yrke och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden

Bo på Nifsarp

Läs mer!

Trivs på Nifsarp

Läs mer!

Välj rätt väg till ditt drömyrke

Gillar du bilar, maskiner och motorer? Har du kanske bensin i blodet? Eller är det skogen som lockar? Vill du helt enkelt ha ett roligt och självständigt jobb i en bransch som utvecklas snabbt? Då har du kommit rätt!
Läs mer

Om Nifsarpsskolan

På Nifsarpsskolan finns ungefär 7500 m2 ändamålsenliga undervisningslokaler, till exempel teorisalar av olika storlekar, verkstäder för både tunga och lätta fordon, lack- och slipbox, samt utbildningshallar och utrustning för anläggningsteknik, transportteknik och skogsbruk. Här finns modern utbildningsutrustning och många olika typer av fordon.
Läs allt om oss

Våra samarbetspartners