Vill du jobba hos oss?

På Nifsarpsskolan går i dag cirka 240 elever från 15 kommuner. Vi utbildar
på allt som är knutet till fordon och maskiner, att köra eller reparera. Vår personalstyrka uppgår idag till 38 medarbetare. Vi kan erbjuda förmånliga anställningsvillkor i en fantastisk miljö och tillsammans ser vi till att det är roligt att åka till jobbet.

Just nu söker vi:

Yrkeslärare personbilsteknik

Vi söker dig som är utbildad yrkeslärare eller vill utbilda dig till yrkeslärare. Du har arbetat några år inom motorbranschen och vill nu komma vidare. Du har ett genuint intresse för bilar och teknik. Nya drivkällor och alternativa bränslen fångar ditt intresse där vi ger dig vidareutbildning. All denna kunskap känner du att du skulle vilja förmedla till ungdomar som valt fordons och transportprogrammet inriktning personbilsteknik.
Du kommer ingå i ett arbetslag på tre lärare som undervisar eleverna i årskurs ett till tre. Till ditt förfogande har du moderna läromedel och modern verkstadsutrustning i ändamålsenliga lokaler.
Har du inte lärarutbildning så bekostar vi din utbildning som sker på distans. Samtidigt är du heltidsanställd hos oss och tid avsätts för dina studier.

Om det här verkar spännande och du söker nya utmaningar i ditt liv så kontakta Mats Klasson för att få ytterligare information eller om du vill göra ett platsbesök.
Mats når du på telefonnummer:  070-372 08 24.

Tillträdesdatum efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till oss på mail:
mats.klasson@nifsarp.se

Engströms lastbilar