Vill du jobba hos oss?

Drömmer du om ett lärarjobb där arbetsuppgifterna väl ryms inom arbetstiden? Drömmer du om en arbetsplats där Du har stort inflytande?

Vill du jobba på Sveriges bästa fordons-, transport-, skogs- och anläggningsskola???

Vi söker nu lärare i:

idrott och hälsa, i kombination med annat ämne 100%

På Nifsarpsskolan finns idag drygt 200 elever som går på någon av fordons- och transportprogrammets olika inriktningar, på bygg och anläggningsprogrammets inriktning anläggningsmaskinförare eller på naturbruksprogrammet, inriktning skog. Vi arbetar dessutom med olika typer av uppdragsutbildningar. Vi är ungefär 30 personer som arbetar tillsammans i ett arbetslag.

Nifsarpsskolans utbildningsfilosofi går ut på: att skapa helhet i utbildningen, lärande i verkligheten, nära kontakt med näringslivet och trivsel för alla. Vi tycker att det ska vara roligt att gå i skolan!

Vi kan erbjuda dig ett jobb med stor självständighet, bra lön, god arbetsmiljö och arbete i ett mycket trevligt arbetslag.

Du vill gärna samarbeta med andra för att skapa en helhet i utbildningen. Du ska vara duktig på att skapa en god lärmiljö och goda relationer med elever och personal. Du tycker att det är spännande med nya utmaningar och du har många idéer om hur man kan skapa meningsfulla och verklighetsnära uppgifter i dina ämnen. Att du tycker om att ta ansvar och att du är flexibel är också det viktigt.

Vi behöver nu anställa:

Lärare i idrott och hälsa i kombination med annat ämne, 100%

Vår idrottslärare går i pension på deltid i höst, så nu söker vi dig som är lärare i idrott och hälsa och något annat gymnasiegemensamt ämne. Du gillar att jobba med helheten, med elevers välmående och hälsa i centrum. Du samarbetar väl med andra, och gillar att prova nya idéer och att jobba med individens utveckling.  Känns det som något för dig? Kontakta oss för ett möte där vi mer detaljerat kan beskriva och visa vår verksamhet. För ytterligare information eller ett besök, kontakta Sofia Arebo 070/2654370.

Tillträde augusti 2018.

Din ansökan jämte CV och personligt brev mailar du till sofia.arebo@nifsarp.se

Yrkeslärare maskinförare skog, 100%

Vi söker dig som har bra maskinvana av skördare och skotare. Kanske jobbar du som lärare idag eller så kanske du kör maskin idag och söker nya utmaningar. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i ett glatt arbetslag. Du måste tycka om att arbeta med ungdomar och att förmedla kunskap och dina erfarenheter. Utbildningen till lärare sker samtidigt som du arbetar heltid. Utbildningen bekostas av oss. Om du blir nyfiken på detta kontakta oss för ett möte där vi mer detaljerat kan beskriva och visa vår verksamhet. För ytterligare information eller ett besök, kontakta Mats Klasson 070/3720824.

Tillträde enligt ök eller senast augusti 2018.

Yrkeslärare lastbil och mobila maskiner, 100%

Du kanske jobbar som lärare idag eller är du en driven mekaniker inom lastbils- eller maskinteknik som söker nya utmaningar. Då kan du få en betald lärarutbildning samtidigt som du jobbar hos oss. Du måste ha intresse av ungdomar och viljan att lära ut dina kunskaper. Du kommer att få jobba i ett arbetslag inom lastbil och mobila maskiner som ständigt brinner för att utveckla verksamheten tillsammans med näringslivet. Om intresse finns kontakta oss för ett personligt möte där vi mer i detalj kan presentera vår verksamhet. För ytterligare information eller ett besök, kontakta Mats Klasson 070/3720824.

Tillträde enligt ök eller senast augusti 2018

Yrkeslärare transport, 100%

Vi behöver förnya vårt arbetslag inom transportteknik då några har uppnått sin pensionsålder. Kanske arbetar du som transportlärare idag eller du kanske precis blivit färdigutbildad lärare. Eller jobbar du idag som yrkeschaufför och tänker att läraryrket vore något för dig. Vi kan hjälpa dig med lärarutbildningen samtidigt som du arbetar hos oss. Utbildningen är kostnadsfri för dig men vi vill att du brinner för att lära ut dina kunskaper till eleverna. Du kommer att få arbeta i ett arbetslag inom transportteknik där vi ständigt försöker att utveckla vår verksamhet. Boka gärna ett personligt möte där vi får presentera vår verksamhet. För ytterligare information eller ett besök, kontakta Mats Klasson 070/3720824.

Tillträde enligt ök eller senast augusti 2018

Din ansökan jämte CV och personligt brev mailar du till mats.klasson@nifsarp.se

Mejla din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20/4-2018. Vi kommer löpande att kalla till intervjuer, så om du är intresserad passa på att ringa eller skicka in en ansökan så snart du kan!

Meca
MR Höglandet