Vill du jobba hos oss?

På Nifsarpsskolan går idag cirka 240 elever från 15 kommuner. Vi utbildar på allt som är knutet till fordon och maskiner, att köra eller reparera. Vår personalstyrka uppgår idag till 38 medarbetare. Vi kan erbjuda förmånliga anställningsvillkor i en fantastisk miljö och tillsammans ser vi till att det är roligt att åka till jobbet.

Vi söker yrkeslärare:

 Anläggningsmaskinförare

Vi söker dig som redan är yrkeslärare eller vill bli yrkeslärare. Du har själv en bakgrund som maskinförare inom anläggning och har ett intresse av att lära ut dina kunskaper till blivande maskinförare. Vi jobbar i arbetslag varför samarbetsförmåga är viktigt. En positiv livssyn där man ser möjligheter istället för svårigheter är också en viktig egenskap. Vår filosofi är att det skall vara roligt på jobbet. För dig som inte är utbildad lärare erbjuder vi en betald utbildning under tiden som du tjänstgör hos oss.

Om tjänsten verkar som en spännande utmaning för dig så ser vi gärna att du skickar in en intresseanmälan. Bifoga en beskrivning av dig själv och din bakgrund.

Vill du ha mer upplysningar så ring Mats Klasson på 070-372 08 24.
Kanske du vill besöka oss för att se vår verksamhet?

Din ansökan kan du maila till mats.klasson@nifsarp.se

Eller skicka via post till:

Nifsarpsskolan
Att Mats Klasson
Nifsarpsvägen 4
575 96 Eksjö

Välkommen med din intresseanmälan!

 

 

Atteviks
Lantmännen Maskin
Maskinleverantörerna
Engströms lastbilar
Trafikverket
Swecon
Meca
EvoBus
MR Höglandet
Holmgrens bil
EFAB
Finnvedens lastvagnar