Vill du jobba hos oss?

På Nifsarpsskolan går idag cirka 240 elever från 15 kommuner. Vi utbildar
på allt som är knutet till fordon och maskiner, att köra eller reparera. Vår personalstyrka uppgår idag till 38 medarbetare. Vi kan erbjuda förmånliga anställningsvillkor i en fantastisk miljö och tillsammans ser vi till att det är roligt att åka till jobbet.

Lärare fordonsteknik maskinmekaniker.

Vi söker nu en maskinmekaniker som vill gå vidare och bli yrkeslärare. Du kanske jobbar med entreprenadmaskiner eller lantbruksmaskiner. Eller är du en fena på skogsmaskiner eller truckar. Allt handlar dock om att du vill och kan förmedla dina tekniska kunskaper till våra elever.
Du kommer ingå i ett arbetslag på tre personer som jobbar inom inriktningen lastbil och mobila maskiner på fordons och transportprogrammet. Vi har modern utbildningsutrustning och ändamålsenliga lokaler.
När du känner dig redo så bekostar vi en distansutbildning till yrkeslärare.

Vill du ha mer upplysningar så ring Mats Klasson på 070-372 08 24.

Du kan maila till mats.klasson@nifsarp.se

Eller skicka brev till:

Nifsarpsskolan