Välj rätt väg till ditt drömyrke

Gillar Du bilar, maskiner och motorer? Har Du kanske bensin i blodet? Eller vill Du helt enkelt ha ett roligt och självständigt jobb i en bransch som utvecklas snabbt? Då har Du kommit rätt!

På Nifsarpsskolan gör vi nämligen det vi är allra bäst på – utbildar inom fordonsteknik, transport och anläggning. Vi vänder oss till gymnasieelever, vuxenelever och företag inom branschen.

Här på Nifsarpsskolan finns ungefär 200 elever som går något av våra gymnasieprogram, BA eller FT. Till hösten 2015 startar vi dessutom en ny utbildning inom Naturbruk med inriktning skog, för Dig som vill jobba som skogsmaskinförare eller med skogsvård.

Våra nära kontakter med branschen garanterar bra praktikplatser och goda möjligheter till anställning direkt efter examen. Efter Dina tre år hos oss är Du redo att gå direkt ut i arbetslivet!

Vi vill vara Sveriges bästa skola – välkommen att se hur vi lyckas!

Engströms lastbilar
EvoBus