Så här firar vi studentdagen på Nifsarp

Det här är tiderna som gäller

09:30 avgångseleverna samlas för en förmiddag med fotografering, mentorstid och betygsutdelning.

11:15 gemensam lunch för avgångsklasserna med tal och stipendieutdelning.

12:00-12:30 musikunderhållning utanför skolan med Kulturskolans orkester i väntan på att studenterna springer ut.

12:30 Studenterna släpps ut!

Efter utspring och gratulationer av nära och kära så åker Nifsarps studenter in till Eksjö centrum för att möta upp studenterna från Eksjö gymnasium.

All förtäring av alkohol under skoltid är förbjuden. Det är inte heller tillåtet att ha med alkoholhaltiga drycker på skolans område. All alkohol som upptäcks kommer att beslagtas. Berusade elever skickas hem.
Enligt lag är det förbjudet att förtära alkohol på allmän plats. Det innebär att det även är otillåtet att dricka alkohol på exempelvis studentflak.

Atteviks
Holmgrens bil